Page 1 of 2

jka error

PostPosted: Sun Jan 23, 2011 9:10 am
by Ðarth Jedi
so a friend of mine (zerberus) has this shitty error once he tries connect a siege server:

"Vehicle extensions (*.veh) are too large"

hes playing MBII and everything seems fine with it except siege.

halp plz

oh forgot to mention that he has no maps in base folder...

Re: jka error

PostPosted: Sun Jan 23, 2011 10:38 am
by Laser
he has too many vehicles, he just has to remove some.

probably something in his mb2 folder

Re: jka error

PostPosted: Sun Jan 23, 2011 11:57 am
by Ðarth Jedi
Laser wrote:he has too many vehicles, he just has to remove some.

probably something in his mb2 folder


but his MBII works fine and as much as I understand siege loads from base folder which is completely fine

Re: jka error

PostPosted: Sun Jan 23, 2011 12:32 pm
by tens0r
Reinstall...

Re: jka error

PostPosted: Sun Jan 23, 2011 1:06 pm
by Max Rambone
MBII once fucked up my JA install, too.

I'd just try to remove(move) the MBII folder and rename the jampgame86 and cgamex86 DLLs....I think that's the two....one of the DLLs must stay.

~archi

Re: jka error

PostPosted: Sun Jan 23, 2011 1:26 pm
by Turky
Laser wrote:he has too many vehicles, he just has to remove some.


I already told DJ that ingame :x

Re: jka error

PostPosted: Sun Jan 23, 2011 2:55 pm
by Ðarth Jedi
Turky wrote:
Laser wrote:he has too many vehicles, he just has to remove some.


I already told DJ that ingame :x


yeah :D but he has no vehicles in base :D (except default ones).

And thx archi, we will try that

Re: jka error

PostPosted: Sun Jan 23, 2011 3:11 pm
by GUARD!AN
I have to reinstall JKA generally every year =/

Re: jka error

PostPosted: Sun Jan 23, 2011 7:35 pm
by Magyk
Image

Re: jka error

PostPosted: Sun Jan 23, 2011 7:57 pm
by Turquoise Dragon
All I'd like to know is where the hell magyk gets all these random pics =P