ESM

Get help for problems you may have with technology, math, or women.

Moderator: Turky

ESM

Postby Caesar on Sat Apr 07, 2012 9:53 pm

Ok so i finally decided to get esm. I heard from schrooter that in order to have class binds i need esm. So how exactly do i get esm and how do i make class binds? I should be able to put stuff in base now, so if this requires that i should be able to handle it within 5min....hopefully.
Image
User avatar
Caesar
 
Topic author
Posts: 893
Joined: Tue Nov 01, 2011 10:52 am
Location: US of A
Highscores: 3
Local time: Thu Aug 13, 2020 1:21 am
Karma: -7

Re: ESM

Postby Kerafym on Sun Apr 08, 2012 12:04 am

bind f1 esm_class snowtrooper

(i think)
Hi. I'm angry on the internet.
User avatar
Kerafym
jkb's bro & svail's fiend
 
Posts: 1223
Joined: Fri Jun 26, 2009 5:07 pm
Local time: Thu Aug 13, 2020 2:21 am
Karma: -1

Re: ESM

Postby Ramshi on Sun Apr 08, 2012 12:31 am

you don't need ESM for classbinds.
Image
User avatar
Ramshi
 
Posts: 1604
Joined: Sun Oct 16, 2011 1:13 am
Location: Sydney, Australia
Local time: Thu Aug 13, 2020 4:21 pm
Karma: 4

Re: ESM

Postby Kerafym on Sun Apr 08, 2012 2:07 am

ESM (and keramod) have special commands that let you change classes without having to change the keybinds every time you change teams or maps.
Hi. I'm angry on the internet.
User avatar
Kerafym
jkb's bro & svail's fiend
 
Posts: 1223
Joined: Fri Jun 26, 2009 5:07 pm
Local time: Thu Aug 13, 2020 2:21 am
Karma: -1

Re: ESM

Postby schrute on Sun Apr 08, 2012 9:58 am

Kerafym wrote:ESM (and keramod) have special commands that let you change classes without having to change the keybinds every time you change teams or maps.


Yeah, that's what I meant. You don't need esm for classbinds, but I yews them just because they're pretty simple and I don't really see any downsides to them.
User avatar
schrute
pingmaser
 
Posts: 283
Joined: Sat Jul 25, 2009 4:42 pm
Local time: Thu Aug 13, 2020 1:21 am
Karma: 0

Re: ESM

Postby Caesar on Sun Apr 08, 2012 11:00 am

i tried /bind f1 esm_class snowtrooper and it didnt work? any other suggestions? I dont have esm tho.....
Image
User avatar
Caesar
 
Topic author
Posts: 893
Joined: Tue Nov 01, 2011 10:52 am
Location: US of A
Highscores: 3
Local time: Thu Aug 13, 2020 1:21 am
Karma: -7

Re: ESM

Postby j3rk on Sun Apr 08, 2012 12:17 pm

I'll be honest, my ESM class bind system isn't great but if you do want to yews it, and if you're using version B8, here's the syntax:

http://esm.jkhub.org/esm_manual.txt wrote:--------------------------
Class Switch System
--------------------------
[ Description ]
This feature allows you to yews and bind commands to switch classes on the fly, without having to
navigate the player menu during a game.

[ Usage ]
The syntax for this command is: esmclass_[a|h|d|t|s|j]
For example: "esmclass_a" will change your class to the snowtrooper class of whatever team you're on (red
or blue).

Command key:
esmclass_a = snowtrooper
esmclass_h = Heavy Weapons
esmclass_d = Demo
esmclass_t = jan
esmclass_s = lando
esmclass_j = reborn boss
User avatar
j3rk
A nub is In Ur Memories
 
Posts: 772
Joined: Mon Jul 06, 2009 12:20 pm
Local time: Thu Aug 13, 2020 2:21 am
Karma: 2

Re: ESM

Postby Caesar on Sun Apr 08, 2012 2:06 pm

Ok i got it class binds and all. Thks guys. Oh, and special thks to xeon whom helped me acguire it all 8-)
Image
User avatar
Caesar
 
Topic author
Posts: 893
Joined: Tue Nov 01, 2011 10:52 am
Location: US of A
Highscores: 3
Local time: Thu Aug 13, 2020 1:21 am
Karma: -7


Return to Help

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron